Onni elää kylässä -messut olivat suuri menestys

Kesäkuun toisena viikonloppuna Pälkäneen Luopioisten liikuntahallissa järjestetyt Kyläasumisen messut keräsivät kävijöitä ympäri eteläisen Suomen ja tarjosivat paljon nähtävää ja tehtävää koko perheelle. Arvioiden mukaan 1500 messuvierasta saapui nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta ja tutustumaan paikallisiin yrityksiin ja yhdistyksiin viikonlopun aikana. Tapahtuma tarjosi vieraille mahdollisuuden tutustua siihen, mitä ”Onni elää kylässä” todella tarkoittaa. Yritykset ja yhdistykset esittelivät toimintaansa messuosastoilla, ja paikalliset herkut toivat oman makoisan lisänsä tapahtumaan.

Yhteinen Pälkäne + Commu = yhteisöllisyys

Yhteinen Pälkäne -hankkeen tiimi oli vahvasti mukana messuilla. Messuosastollamme esittelimme koko viikonlopun ajan Commu-sovellusta, jonka avulla Pälkäneellä on jatkossa helpompi pyytää ja antaa naapuriapua. Hankkeen yhteistyö Commun kanssa edistää yhteisöllisyyttä ja tuo ihmiset yhteen Pälkäneellä. Sovellus sai paljon positiivista huomiota, ja monet messuvieraat olivat kiinnostuneita sen tarjoamista mahdollisuuksista, ja sovellusta ladattiinkin viikonlopun aikana useita kymmeniä kertoja. Kiitos myös Commun perustajajäsen Sami Ekmark, että olit mukanamme osastolla koko viikonlopun!

Rakastetut piilohahmot viihdyttivät

Sunnuntaina messukävijöitä viihdyttivät rakastetut piilohahmot, jotka tulivat tutuiksi Ihana Pälkäne -messuilla 2022. Rölli, Lumpeenkukka, Luuranko ja Aapiskukko toivat iloa ja naurua niin lapsille kuin aikuisillekin. Yhteiskuvaan heitä pyydettiin havaintojemme mukaan aika monta kertaa!

Messujen onnistuminen osoittaa, että kyläasuminen kiinnostaa, ja että Pälkäneen Luopioisissa on todella kova tekemisen meininki. Lämmin kiitos messuista järjestäjille Luopioisten Yrittäjät ry ja Pälkäneen kunta!