Ajankohtaista

Yhteinen Luontoliikuntapäivä ilahdutti ja innosti liikkumaan

Lauantaina 18.5.2024 vietettiin ensimmäistä kertaa koko perheen Yhteistä Luontoliikuntapäivää, jossa sää suosi osallistujia. Kauniissa kesäsäässä Luopioisten ulkoilukylän alueella kävi arvioidemme mukaan ainakin sata innokasta liikkujaa nauttimassa monipuolisesta ohjelmasta, ja lisäksi vielä iso liuta vapaaehtoisia, jotka mahdollistivat tapahtuman monipuolisen tarjonnan.

Luontoliikuntapäivä kutsuu kaikkia ulkoilemaan

Yhteinen Luontoliikuntapäivä järjestetään Luopioisten ulkoilukylässä lauantaina 18. toukokuuta klo 10–13. Tapahtuma sijoittuu Luopioisten urheilukentän ympäristöön, kuntoradalle ja sitä ympäröivään maastoon. Tämä keväinen ulkoilutapahtuma on suunnattu kaikille pälkäneläisille ja Pälkäneellä aikaansa viettäville, ikään tai kuntoon katsomatta.

Vapaaehtoistyön kehittäminen kiinnosti

Kymmenkunta Pälkäneen seudun vapaaehtoistyön kehittämisestä kiinnostunutta keskustelijaa kokoontui lämmintunnelmaiseen "Vapaaehtoisesti Pälkäneellä?" -keskustelutilaisuuteen maanantaina 15.4.2024 Onkkaalan VPK:lle.

Tapahtuma alkoi mukavasti kahvin ja maukkaiden purtavien merkeissä, jonka jälkeen ryhdyttiin keskustelemaan ensin pareissa, sitten pienissä ryhmissä ja illan kohokohtana kaikki yhdessä.

Meillä oli Yhteinen Joulu

Jouluaattona 24.12.2024 vietettiin toista kertaa peräkkäin Yhteinen Joulu -tapahtumaa. Tänä vuonna tapahtumaa vietettiin Onkkaalan seurakuntatalolla. Yhteisön voimin, Pälkäneen seurakunnan ja Yhteinen Pälkäne -hankkeen avulla toteutettuun juhlaan osallistui noin 20 vapaaehtoista ja 30 juhlavierasta. Vapaaehtoisten joukossa oli niin joulupakettien kokoajia ja lahjoittajia kuin ruoanvalmistajiakin, ja moni osallistui myös itse tapahtuman järjestelyihin.

Tapahtumavuoden 2024 suunnitteluillan tuloksia

Kiitos kaikille reilulle parillekymmenelle Tapahtumavuoden suunnitteluiltaan osallistuneelle ja tapahtumatietoja etukäteen lähettäneelle yhdistykselle ja yhdistysaktiiville! Napakka etäkokous keräsi listalle useita kymmeniä jo varmistuneita tapahtumia sekä tapahtumaideoita. 

Palaverin tarkoituksena olikin kertoa ja kuulla, mitä kylillä ja yhdistyksissä on suunnitteilla tulevalle vuodelle. Aikaisella tiedonjaolla voidaan välttää päällekkäisyyksiä, pohtia voimien yhdistämistä ja vaikka yhteismarkkinointia sekä inspiroitua toisten suunnitelmista!