Ajankohtaista

Tapahtumien vuosikello julkaistu

Pälkäneellä on jo pitkään kaivattu sellaista tapahtumalistausta, jossa olisi mahdollisimman hyvin koottuna kaikki Pälkäneen tapahtumat samaan kalenteriin. Yhteisen listan olemassaolo helpottaa tapahtumajärjestäjiä, kun he miettivät mille ajankohdalle sijoittavat oman tapahtumansa ja samalla se avaa mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä muiden tapahtumajärjestäjien kanssa.

Tapahtumien vuosikello kutsuu tapahtumajärjestäjät yhteistyöhön

Pälkäneellä järjestetään vuosittain ilahduttavan paljon erilaisia tapahtumia monien eri toimijoiden toimesta. Toisinaan kuulee harmiteltavan sitä, että omaa tapahtumaa suunnitellessa ei ole ollut tietoa siitä, mitä muuta esimerkiksi samalle viikonlopulle on tulossa. Yhteisen vuosikellon kokoaminen on koettu tarpeellisena ja nyt tähän tarpeeseen vastataan. 

Ma 13.2.2023, klo 17.30-20.00 Nuijantalo

Kyläillat syksyllä 2022

Kyläläisiä Haltian Pappilassa
Syksyn ensimmäinen neljästä kyläillasta kokoontui Haltiassa

Syksyn kyläiltakiertue on startannut Luopioinen, Puutikkala ja Haltian kylän alueelta. Kokoonnuimme 8.9 Haltian Pappilan tunnelmallisessa väentuvassa kuulemaan kyläläisten mietteitä omasta asuinalueestaan.

Eri puolilla Pälkänettä järjestettävien kyläiltojen tarkoituksena on tiivistää kunnan ja alueiden välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Tervetuloa tapaamaan kyläläisiä sekä keskustelemaan alueen vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Paikalla elinvoimajohtaja Sirkku Mäkelä sekä Yhteinen Pälkäne -hanketiimi.

Syksyn yhteisöfoorumit

Syksyinen kuvistuskuva
Yhteisöfoorumi kokoontui syksyllä

Tämän syksyn ensimmäinen yhdistystoimijoiden yhteisöfoorumi järjestettiin Aitoon Honkalassa 13.9.22. Seuraava tapaaminen on Rautahovissa Rautajärvellä 23.11.22.

Ensimmäisen kerran teemana oli tutustuminen ja yhteistyö toiminnallisen tekemisen kautta. Vajaat parikymmentä osallistujaa pääsivät pareittain ratkomaan yhteisömysteeriksi nimettyä pulmapeliä ja siinä ohessa ideoimaan sitä, millainen yhteisöfoorumi on vuonna 2025.

Koulutustarvekysely yrittäjille

Kuvituskuva jossa kännykän näyttö
Somekysely yrittäjille

Pälkäneen kunta ja Yhteinen Pälkäne -hanke kerää tietoa pälkäneläisten yrittäjien sosiaalisen median käyttöön liittyvistä koulutustarpeista. Kyselyn vastauksia käytetään sopivan koulutuksen järjestämiseksi. Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia. Käythän täyttämässä kyselyn viikon 36 aikana osoitteessa, https://urly.fi/2LEY kiitos!

Ihana Pälkäne -suurtapahtuma Aitoon Honkalassa on ihan pian!

Aitoon Honkala odottaa kävijöitä
Aitoon Honkala odottaa kävijöitä

Viime viikot ovat olleet kiireisiä tapahtuman järjestelyjen kannalta ja lopputuloksesta on tulossa huikean hieno!

Meillä on jo 114 näytteilleasettajaa, joiden toimesta tapahtuma täyttyy monipuolisesta tekemisestä ja näkemisestä. Luvassa on myös musiikkiesityksiä, haastatteluja, paneelikeskustelu, piilohahmo-ohjelmaa ynnä muuta koko päivän sekä Honkalan päälavalla, että Rokkiliiterin lavalla. Katso tarkemmat tapahtumatiedot Ihana Pälkäne sivulta.

Yhdistysväen toinen päätapahtuman suunnitteluilta

Ensimmäinen yhdistysten yhteinen suunnitteluilta pidettin 17.2.2022. Ilta oli varsin tuloksekas ja tuotti hyviä suunnitemia kunkin yhdistyksen omalle tai yhteiselle messuosastolle. 

Järjestämme toisen yhteisen suunnitteluillan tiistaina 22.3. klo 18-20 Nuijantalolla. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikan päälle. Ilmoittaudu tästä linkistä.