Luontoliikuntapäivä kutsuu kaikkia ulkoilemaan

Yhteinen Luontoliikuntapäivä

Yhteinen Luontoliikuntapäivä järjestetään Luopioisten ulkoilukylässä lauantaina 18. toukokuuta klo 10–13. Tapahtuma sijoittuu Luopioisten urheilukentän ympäristöön, kuntoradalle ja sitä ympäröivään maastoon. Tämä keväinen ulkoilutapahtuma on suunnattu kaikille pälkäneläisille ja Pälkäneellä aikaansa viettäville, ikään tai kuntoon katsomatta.

Tapahtuman tavoitteena on paitsi lisätä pälkäneläisten liikkumisen iloa, myös vahvistaa yhdistystoimijoiden yhteistyötä ja kannustaa yksilöitä osallistumaan vapaaehtoistyöhön omien voimavarojensa mukaan.

Päivän aikana on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja, kuten ulkokuntoilua, minigolfia, frisbeegolfia ja metsäparkouria, sekä erilaisia rentoutumis- ja hiljentymismahdollisuuksia. Tapahtuma on suunniteltu osittain esteettömäksi, jotta kaikki halukkaat voisivat osallistua. Lisäksi tarjolla on kuljetus- ja ulkoiluapua sitä tarvitseville.

Jos haluaisit auttaa tapahtuman toteuttamisessa, esimerkiksi toimia kuljetus- tai ulkoiluapuna tai auttaa jonkin liikuntapisteen toteuttamisessa, niin otathan yhteyttä pian: hanna [at] yhteinenpalkane [dot] fi (hanna[at]yhteinenpalkane[dot]fi) / 044 3634 751.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Yhteinen Pälkäne 2 -hankkeen, Pälkäneen seurakunnan, Pälkäneen kunnan, lukuisien paikallisten yhdistysten, yritysten ja yksittäisten aktiivien avulla.

Lue lisää tapahtumakuvauksesta. Tervetuloa mukaan!